A riu regirat

Miguel Del Amo 09/04/2020 151
Alguns estan traient la mesquinesa a passejar. Som millors que els nacionalistes i cal dir-ho

Salut amics d'Onda Layetana.

 
L'estem passant malament en aquests moments i no sols a Espanya, sinó a tot el món.
 
És una pandèmia mundial, la qual cosa estem sofrint i això saca el millor d'algunes persones i el pitjor d'unes altres.
 
Sembla que posa la majúscula en l'actitud normal de l'ésser humà i per això molts nacionalistes estan deixant-se veure, estan llevant la seva pell, el seu maquillatge, la seva màscara i estem veient l'autèntica ruindad.
 
Quan nosaltres critiquem el nacionalisme no és per capritx. No és una opinió. Això no és 'a mi a mi m'agrada més el blau, perquè aquí m'agrada més el vermell'.
 
No. El nacionalisme el critiquem perquè són pitjors que nosaltres. Així de senzill: són pitjors que nosaltres. Els que no som nacionalistes, els que som internacionalistes, som solidaris.
 
Sentim totes les morts com nostres, com a pròximes. Ens dóna el mateix si el mort és de Madrid o de Vilanova i la Geltrú. Ens dóna el mateix si és de de Swazilàndia o de França.
 
Sentim totes les morts com a nostres i fem tot el possible perquè s'acabi això, almenys no molestant, que és el que hem de fer els que no som grup de risc, és no infectar a ningú, no molestar. Això és el mateix.
 
Però mentrestant, 'a riu regirat..' perquè alguns estan aprofitant que el focus està en un altre costat per a fer les seves martingales, com en Estella, en aquesta població de Navarra on Bildu s'ha fet amb el poder amb l'alcaldia que abans era de Navarresa Suma, per cert amb el suport de dos trànsfugues del PSOE, dues persones que són regidors per formar part de la llista del PSOE i que ara fan costat a Bildu.
 
I que dir dels tuits de Clara Ponsatí, encara que els esborrés? 'de madrid al cel' Que dir de de Quim Torra, fent política de baixa estofa mentint en la BBC de Gran Bretanya fent quedar malament a a el conjunt dels espanyols?
 
Oh aquest president de la Cambra de Barcelona, que aquí se'ns ha colat una persona que no està bé del cap. En un tuit on comentaven els morts de Madrid, ell va dir que era l''Espanya buidada'. També ho va esborrar, però aquí queda.
 
I aquí ens hem de responsabilitzar. A aquesta majoria d'empresaris barcelonins que no són nacionalistes Com se'ls aquest desballestat en la cambra de comerç?
 
Quan tornem a la vida mig normal hem de corregir els errors que vam fer.
 
Nosaltres som millors. Nosaltres som millors perquè pensem en el bé comú, en el bé de tots, i jo crec que si una cosa bona té això és que a algun se li ha vist 'el llautó' com diem en català, i aquesta complicitat que tenian molts nacionalistes, molts independentistes, des de la resta d'Espanya.. jo crec que algun ha vist el que són.
 
De debò, molt d'ànim. Encara queda, però sortirem d'aquesta.
 
Salut.