Tenim un Govern d'esquerres?

Miguel Del Amo 21/04/2020 234
Davant aquesta pandèmia mundial.. Està prenent Espanya mesures progressistes?

Salutacions, amics d'Onda Layetana, aquí comença una nova edició de Reflexiones en Positivo en un moment on es fa difícil pensar en positiu, però l'intentem, els amics d'Izquierda en Positivo, el partit que representa a l'esquerra no nacionalista al nostre país, a Espanya.

I ho faig amb la pregunta És d'esquerres aquest govern que tenim? És d'esquerres, aquest govern espanyol fruit de la unió entre el Partido Socialista Obrero Español i Unidas Podemos, Podemos i Izquierda Unida?.
 
Ho dic, sobretot, comparant com s'està tractant l'aquesta pandèmia a Espanya i en altres països, per exemple els Estats Units, el país més liberal per antonomàsia, ha pres una mesura bastant sorprenent. El debat de la renda bàsica mundial (ja saben, que cada persona només per existir ja tingui un sou) és un debat encara a Espanya i a molts llocs, però als Estats Units xoca que hagin pres una mesura que és donar 1.500 dòlars a cada estatunidenc que no guanyi 70.000 dòlars a l'any i cinc-cents a cadascun dels seus fills, és a dir que un matrimoni estatunidenc que no cobri aquests 70.000 i tingui un fill doncs tindria ja 3.500 dòlars a casa.
 
Què vol dir això? Doncs que anima a les persones a confinar-se.
 
I en tant aquí, en aquest país, Espanya, on es presumeix de tenir el govern més progressista de tota la història, no s'estan prenent mesures d'aquest calat i per exemple estem veient com la ministra de treball Yolanda Diaz (Recordin que quan s'estaven negociant els ministeris en aquest fastuós govern que tenim a Espanya encara no es sàvia si Pablo Iglesias seria vicepresident, no es sabia si Alberto Garzón seria ministre, però si que es sabia, es donava per descomptat que la Yolanda Diaz seria la ministra de treball, perquè era la millor persona que tenia Izquierda Unida, que tenia Unidas Podemos, aquesta persona de pedigrí sindicalista. Doncs aquí la tenim.
 
Per descomptat que el que està passant a Espanya no és culpa seva, però jo crec que els espanyols ens mereixem un mínim de respecte, i aquesta roda de premsa on va donar les pitjors xifres de desocupació en tota la història d'Espanya, jo crec que aquests riures explicant el que és un ERTO doncs sobraven.
 
I aquest és el govern que tenim ara. Per cert, que la constitució diu que tots espanyols som iguals, que no hem de discriminar ni per edat ni per sexe, ni per color.. i jo crec que als nostres ancians no els estem respectant, els estem deixant morir.
 
Reflexions en positiu, o intentant-ho.
 
De tot cor, a tots vostès, molta Salut. Salut.