Tot remant junts

Miguel Del Amo 25/03/2020 114
En aquests moments Espanya ha d'estar unida. Ja hi haurà temps per a retrets
Al 1981 a Espanya vam patir la síndrome tòxica o malaltia de la colza. Va afectar a més de 20.000 persones ocasionant unes mil cent morts. Mil cent morts.
 
Si vostès tenen més o menys la meva edat es recordaran del que vam patir en aquell moment doncs vam triguar moltíssim temps en saber perquè anaven caient persones cada dia, cada dia, cada dia..
 
Doncs perquè teníem.. Estàvem en altres mans. Per exemple el ministre del ram, de sanitat era Jesús Sancho Rof, i aquest senyor va dir en televisió una cosa tan curiosa com que 'El mal el causa un bitxet, és tan petitó que si cau de la taula, es mata'.
 
Això suposo que ho va dir per a tranquil·litzar, però no, no va tranquil·litzar a ningú, perquè van continuar caient i caient espanyols. Es van calcular 1.100 morts encara que hi ha persones que diuen que van ser moltíssims més.
 
Tenim moltes coses a dir, però jo crec que no és el moment de dir-les ara per a no caure en un bast, patètic i insolidari partidisme. Però això sí, que quedi clar, passi el que passi, que a Espanya estem millorant, que anem cap endavant, que cada cop som millors.
 
I ho torno a repetir: S'han fet coses malament. Han hagut polítics que no han d'estar en el seu lloc, han demostrat que no estan capacitats. Però això ho deixarem per a un altre moment. On sí que caldrà jutjar-los, fer-los fora.
 
Però de moment treballarem tots junts, remarem tots en la mateixa direcció.
 
Perquè això només ho solucionarem si treballem junts. Si estem units.