Voces Layetanas - Reflexiones libres e independientes

MENA a la CATALANA - Menor Escolar Nacionalista Adoctrinat

Carlos Martín 21/06/2019
Els 'NINI polítics' de Catalunya permeten les mostres públiques dels 'MENA a la catalana'

Escolars de poca edat passejant en fila pel carrer custodiats per les seves monitores.

En lloc d'entonar el Sol Solet, o el actual Baby Shark, el grup escolar crida a l'uníson i en un bucle infinit la màxima separatista “llibertat presos polítics”.
 
Ha de tractar-se d'alumnes pertanyents a un centre formatiu d'alt rendiment per a nens superdotats, atès que a la seva curta edat ja assimilen conceptes com la política, que els permet destriar entre presos comuns i presos polítics de forma conscient, per pròpia voluntat i en un entorn de lliure expressió.
 
De no ser així, es tractaria d'una mostra més de com nombrosos docents a Catalunya fan servir la seva influència en unes ments en formació per a encaminar-les cap a interessos ideològics partidistes, convertint-los en uns “MENA a la catalana” (Menor Escolar Nacionalista Adoctrinat).
 
La Generalitat té competència plena en matèria d'educació, per la qual cosa és la responsable d'aquestes pràctiques d'adoctrinament separatista ja sigui per foment, permissibilitat o negligència.
Lamentablement la solució està a la mà dels mateixos que han originat el conflicte, els “NINI polítics”: NI governen, NI treballen.
 
Aquests pseudo-polítics vaguen ociosos mirant amb menyspreu a la Constitució i amb descaradura a la Llei, amb la tranquil·litat de tenir als seus fills matriculats en col·legis privats on no s'admeten les pràctiques nocives que promulguen els seus progenitors.
Onda Layetana Noticies: Articles relacionats